Essential Audio Tools Filtered Multiplier 8

Vorige Artikel 13 van 14 Volgende

De Filtered Multiplier 8 is geen gewone stekkerdoos, meer een kunstwerk, gemaakt op een CNC machine die deze vorm uit één stuk synthetisch kunststof vormt. Ja ... synthetisch! De resultaten spreken voor zich,  zowel optisch als elektrisch.

Het type van de acht sockets is gekozen vanwege de hoge contactdruk, dat is duidelijk wanneer je een stekker in een stopcontact steekt. Meer contactdruk en een optimaal contactoppervlak zorgen voor een lagere weerstandswaarde, dat zeer belangrijk is voor een goede energieverdeling.

De bedrading van fase, nul en aarde zijn verbonden door een sterprincipe. Elke uitgang heeft zijn eigen bedrading naar de voedingskabel. Pieken in de netspanning of stoorsignalen die op de aardcontacten van één socket verschijnen,  zullen nu minder effect op de andere aansluitingen hebben.

Groep I

Groep I heeft twee ongefilterde netspanningsverbindingen om het gebruik van zware eindversterkers en subwoofers vergemakkelijken.
Net achter de IEC ingangsconnector is een Pulse Protector geïntegreerd. Dit voorkomt dat pieken en impulsen uw apparatuur bereiken. Voor meer informatie, lees over de Pulse Protector elders op deze site.

Groep II

De Groep II contacten hebben elk hun eigen hoogrequent Common mode filter, dus in deze group zitten totaal twee filters. Verbonden lasten kunnen elkaar niet "zien" en storingen uit het stopcontact of storingen veroorzaakt door een van de belastingen, zullen geen negatief effect op de algehele audio prestaties hebben.

Groep III

Groep III heeft vier uitgangen, allemaal met elkaar verbonden met een zware Differential Mode / Common mode filter en tenslotte een aparte Common mode filter voor elke uitgang. De geïntegreerde DC-blocker verwijdert alle DC offset van de netspanning,. Dit voorkomt brommende transformatoren in de belasting.
Groep III kunt u gebruiken voor bronnen zoals cd-spelers, draaitafels en D / A converters.

Unieke Ground-Bridge selector

De Filtered Multiplier 8 is uitgerust met onze unieke Ground-Bridge selector. Het biedt u de mogelijkheid om hem aan te sluiten op een externe aarde, in plaats van de aarde van de wandcontactdoos, die wordt gedeeld met alle andere apparaten in uw huis. In de meeste gevallen is deze externe aarde een speciale koperen elektrode, die diep in de grond geplaatst is, buiten uw huis, bij voorkeur alleen voor het wordt gebruikt van uw audio.

Met de Ground-Bridge geplaatst tussen de zwarte en de groene connector, kunt u uw Filtered Multiplier 8 aansluiten op de wandcontactdoos aarde. Met de Ground-Bridge geplaatst tussen beide zwarte aansluitingen, kunt u de externe aarde voeden met de groene connector op uw Filtered Multiplier 8.

Specificaties:
Protecting Phase-Neutral, Phase-Earth and Neutral-Earth
Maximum voltage: 250 Volt
Maximum peak voltage: 2500 Volt
Maximum peak current: 4500 Ampere
Maximum peak energy: 3x65 Joule
Response time: <25 nanoseconds
Maximum continuous current per socket:
        Group I   2 outputs max 16A each, max 16A in total
        Group II  2 outputs max 6A each, max 12A in total
        Group III 4 outputs max 2A each, max 2A in total
Maximum total current: 16 Ampere 

Dimensions: 423(l) x 200(w) x 183(h) in mm
Weight: 18.5kg

adresgegevens rik stoet audio

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
┬ę 2015 - 2022 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel