Aktie: Pro-ject RPM-1 Carbon met Cover-Co 6

Vorige Artikel 39 van 55 Volgende

Nieuws 26 nov 2014 ---

Tot eind van het jaar krijgt u bij aanschaf van de nieuwe Pro-Ject RPM-1 Carbon een Cover-Company Cover6 voor half geld!

De allernieuwste RPM-1 Carbon is een prachtig vormgegeven draaitafel en heeft ten opzichte van de al langer verkrijgbare RPM-1.3 Genie een aantal zinvolle verbeteringen.

De RPM-1 Carbon is de eerste nieuwe draaitafel van Pro-Ject die is uitgerust met magnetische anti-skating; dit heeft als voordeel dat de dwarsdruk compensatie over de hele plaat zeer constant is. Daarnaast is de aandrijfmotor voorzien van een ingebouwde quartz generator waardoor de draaisnelheid nog stabieler is geworden. Het dikke MDF draaiplateau is bovendien uitgevoerd met een verbeterd lager.De fraaie S-vormige toonarm is een sandwich van aluminium en een laagje carbonfiber wat een zeer goede demping en een enorme stijfheid garandeert. Tevens is het contragewicht van demping voorzien.

Maar wat is een draaitafel zonder Cover? Daarom tot eind 2014 bij aanschaf van de RPM-1 Carbon de Cover6 van 159 voor 79 euro.

De RPM-1 Carbon kost 449 euro, met Cover dus 528 euro.

Tot horens!

adresgegevens rik stoet audio

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2022 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel