Icon Audio is een klein bedrijf in Leicester UK. Zij zijn toegewijd aan het ontwerpen en produceren van pure buizenversterkers en hifi apparatuur.
Icon Audio van het geluid van vintage Britse en Amerikaanse buizenversterkers, zoals LEAK, QUAD, MACINTOSH en DYNACO, en geloven dat ondanks moderne technologie, het gebruik van buizenversterkers veel te bieden heeft in de reproductie van muziek.

Icon Audio is een toegewijd team van audio-ingenieurs onder leiding van David Shaw. Aangezien het bedrijf geen aandeelhouders heeft om hun winst te delen, worden de kosten laag gehouden, wat je terugvind in de prijs van hun producten.

Icon Audio ontwikkeld sinds 1999 in het Verenigd Koninkrijk. Vanaf het begin werden hun versterkers "best buy" en "five stars", uitgereikt door britse tijdschriften, zoals Hi Fi News, Hi Fi Choice en Hi Fi World. En recent zijn de MB845 monoblokken uitgegroeid tot "Reference Standard" voor Hi Fi World, samen met de PS1 en PS3 phono-versterkers.

 • Icon Audio PS2 MM
  Icon Audio PS2 MM

  De Icon Audio PS2 phonotrap is een "one box" vereenvoudigde versie van de bekroonde PS1 phonotrap en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De PS2 is ontworpen voor moving magnet (MM) elementen.

  Buizen kunnen veel beter…

 • Icon Audio PS1
  Icon Audio PS1

  Geïntroduceerd in 2005, heeft de PS1 bewezen een van onze best-sellers te zijn. Dit model heeft vele uitstekende recensies in de Hi Fi tijdschriften gehad.

  Nieuw in 2013 is nieuwe cosmetica, een verbeterde voeding en de…

  € 1.799,00
 • Icon Audio PS3
  Icon Audio PS3

  De PS3 MkII bestaat uit twee chassis, één voor de voeding en een andere voor de phonotrap zelf. De voeding is voorzien van een zeer grote transformator, een EZ80 gelijkrichterbuis en twee grote smoorspoelen om een groot…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel