Als je Rik vraagt wat hij het liefst aansluit in de winkel, dan zal hij ongetwijfeld zeggen: Stirling. Waarom? Gewoon, omdat het zo lekker klinkt. Ontworpen door Derek Hughes, een ontwerper sterk betrokken bij BBC ontwerpen. Zo mag bijvoorbeeld de LS3/5A V2 met recht de titel van het origineel gebruiken, hoewel met toevoeving V2.

Naast het typische Britse geluid, hebben ze ook een eigenaardig en nostalgisch uiterlijk. De term loudspeaker “box” zoals deze ooit zeer toepasselijk was, is dat in dit geval nog steeds. De Stirlings worden wel geleverd met prachtige fineren die per paar gematcht zijn.

 • Stirling Broadcast LS3/6
  Stirling Broadcast LS3/6

  De LS3/6A is een 3-weg full range studio monitor, welke door Derek Hughes en de BBC is ontwikkeld. De productie vindt plaats door Stirling Broadcast onder licentie van de British Broadcast Corporation.

  Het thin wall principe met…

 • Stirling Broadcast SB88
  Stirling Broadcast SB88

  De SB88is een 2-weg full range studio monitor welke door Derek Hughes en de BBC is ontwikkeld. De productie vindt plaats door Stirling Broadcast onder licentie van de British Broadcast Corporation.

  Het thin wall principe met een…

 • Stirling Broadcast LS3/5Av3
  Stirling Broadcast LS3/5Av3

  Nieuwste V3-versie van de LS3 / 5A-luidsprekers met ultralage vervorming en verbeterde crossover en tygan-grills

  Het begon als een persoonlijk project. Doug Stirling wilde het allerbeste paar LS3 / 5A's dat gemaakt kon worden.…

 • Stirling Broadcast LS3/5Av2
  Stirling Broadcast LS3/5Av2

  Vandaag arriveerde er een stapel dozen uit Engeland. Ik kon haast niet wachten met uitpakken, maar de winkel stond -gelukkig- vol met klanten en die gaan voor!
  Na sluitingstijd gelijk uitgepakt en aangesloten. Binnen 10 minuten…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel