Räke Hifi/Vertrieb GmbH, het bedrijf achter de Transrotor platenspeler is uniek. Een klein bedrijf in de heuvels van Bergisch Gladbach, waar Jochem Räke de inmiddels wereldberoemde Transrotor platenspeler bedenkt en maakt. Het grootste deel van de platenspelers wordt met de hand gemaakt wat resulteert in een prachtig product. 

De producten range van Transrotor loopt van de Pianta Studio van € 1699,-- tot en met de Argos van € 130.000,--. Men kan een platenspeler plug en play kopen, compleet met arm en element. Transrotor levert de platenspelers met Jelko of SME toonarmen en Goldring elementen, deze armen en elementen zijn speciaal aangepast volgens specificaties van Transrotor. Het is ook mogelijk om alleen het loopwerk te bestellen als U bijvoorbeeld een andere keuze toonarm en element prefereert. U moet dan wel opgeven voor welke arm het loopwerk geschikt gemaakt moet worden, het armboard moet dan hoogstwaarschijnlijk aangepast worden.

 • Transrotor Zet 1
  Transrotor Zet 1

  Voor de nieuwe ZET 1 draaitafel heeft Transrotor niet - zoals gebruikelijk - allerlei innovatieve oplossingen gebruikt, maar bewezen technieken en alleen de hoogstnoodzakelijke materialen. Volgens het principe: “Niet meer dan…

  € 2.800,00
 • Transrotor Zet 3
  Transrotor Zet 3

  Extra versterkt en verzwaard chassis, bestaande uit een sandwich van hoogglans acryl-aluminium-acryl.
  Plateau van massief aluminium 70 mm hoog en 12 kg zwaar.
  Aluminium Platenpuck .
  Leverbaar met diverse armen, zowel in 9" lengte…

  € 3.650,00
adresgegevens rik stoet audio

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2021 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel