Opgericht in 1989, is Vienna Acoustics bezig geweest handmatig luidsprekers te bouwen in Wenen, dus al meer dan 25 jaar. Zowel vandaag als in het prille begin, staat Vienna Acoustics onder de leiding van oprichter en hoofdontwerper, Peter Gansterer.
Peter is een gepassioneerd liefhebber van muziek en de reproductie  daarvan. Hij heeft elektroakoestiek gestudeerd in Wenen . Door zijn studie van de grote concertzalen van Wenen, begon Peter de dynamiek van live muziek te begrijpen en, in een uniek geval van reverse engineering, ontwikkelt hij nu luidsprekers die griezelig echt deze ervaring reproduceren.
In de loop der jaren heeft Vienna Acoustics luidsprekers gebouwd die een indrukwekkende plaats in de audiowereld hebben veroverd.
Niet in het minst omwille van een uniek  kernteam van vakmensen die al jaren in het bedrijf werkzaam zijn, hoogopgeleid in het ontwerpen van luidsprekers,  van nauwgezette kwaliteitscontrole tot een perfecte klantenservice.


 

 • Vienna Acoustics MOZART Grand Symphony Edition
  Vienna Acoustics MOZART Grand Symphony Edition

  Het is bijna onmogelijk om de impact die Wolfgang Amadeus Mozart heeft op de identiteit van ons thuisbasis, Wenen, tot volledige uiting te brengen
  Dit belang is voor Vienna Acoustics de reden dat deze luidspreker, nu in zijn derde…

 • Vienna Acoustics Beethoven Baby Grand Reference
  Vienna Acoustics Beethoven Baby Grand Reference

  Vienna Acoustics is dol op het maken van luidsprekers. Ze weten altijd dat elke luidspreker die de fabriek verlaat, gebouwd is volgens nieuwste en hoogste standaard van technologie en prestatievermogen. Voor ALLE soorten muziek,…

  € 7.950,00
 • Vienna Acoustics Beethoven Concert Grand Reference
  Vienna Acoustics Beethoven Concert Grand Reference

  De nieuwe Beethoven Concert Grand Reference-luidsprekers zijn het resultaat van een driejarige inspanning van oprichter en ontwerper Peter Gansterer om de meest levensechte muzikale uitvoering te leveren met een overtuigende…

  € 10.500,00
 • Vienna Acoustics Liszt
  Vienna Acoustics Liszt

  Als misschien wel de meest technisch geavanceerde pianist van zijn tijd, werd Franz Liszt geroemd om zijn verbluffende improvisaties en innoverende nieuwe vormen van muziek.
  Het vlaggenschip van de Vienna Acoustics 'Imperial…

  € 15.750,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel