Benz Micro-elementen worden al sinds de jaren 80 geproduceerd en verdienen erkenning over de hele wereld als een van de topmerken in het veld. Ernst Benz, oprichter en ontwerper van de originele Benz-Micro elementen, ging in 1994 met pensioen en verkocht de productie aan Albert, zijn naaste medewerker en ontwerper van de Benz-Micro PP-1 phonotrap. Albert heeft de fabriek verplaatst en gemoderniseerd, heeft hoog opgeleide arbeidskrachten in dienst genomen, veel nieuwe modellen geïntroduceerd en zijn productie van OEM-elementen uitgebreid. In het afgelopen jaar heeft Albert zijn fabriek gestroomlijnd, met de nadruk op de populairste high-end Benz-modellen: de LP-S MR, Ruby Z, Gullwing SLR. Met de verspreiding van veel nieuwe high-performance, high-gain phonotrappen, zoals de Musical Surroundings Nova II, zullen deze modellen alleen worden aangeboden in versies met een lage output.

 • Benz Micro Ace
  Benz Micro Ace

  Benz Micro ACE is hét MC element met de beste prijs/kwaliteitsverhouding! Veel technieken van duurdere Benz Micro elementen zijn ondergebracht in deze Benz Micro ACE.
  Klinkt open, dynamisch en heel verfijnd zonder scherpte, een…

 • Benz Micro Glider
  Benz Micro Glider

  De Benz Micro Glider is vanaf de introductie enrom beroemd om zijn kwaliteiten. Benz Micro Glider-S is rond de 1000 euro onverslaanbaar! Lijkt veel op de Benz Micro Wood-S maar dan zonder houten body. Hierdoor klinkt het element…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel