Gebonden aan de traditie ...
                               ... Het genot van analoge muziek!

 

St. Georgen, Duitsland, Zwarte Woud. Thuisbasis van knutselaars, denkers en gerenomeerde audiobedrijven.

Hier is ook de geboorteplaats van WE AUDIO SYSTEMS, een jong en dynamisch bedrijf dat het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige audioproducten tot hun belangrijkste taak heeft gemaakt.
Tijdloos design, geavanceerde technologie, topkwaliteit van de productie, zijn de ingrediënten voor de producten van WE AUDIO SYSTEMS.

WE AUDIO SYSTEMS zal de traditie van de vroeger belangrijkste stad voor analoge apparaten hoog houden. St. Georgen, de stad waren miljoenen draaitafels werden geproduceerd.

We zijn trots en blij om alle kennis en know-how van ingenieurs en ontwerpers die in het verleden werkte voor de bekende bedrijven Dual of Perpetuum Ebner gebruiken.

Voor de verkoop van onze producten kunnen we het merk Perpetuum Ebner (ook genoemd PE) gebruiken, een bedrijf dat is opgericht in 1911, dus het is een van de oudste merken in de audio-industrie.

 • Perpetuum Ebner PE1010 MKII
  Perpetuum Ebner PE1010 MKII

  De PE 1010 is de goedkoopste klassieke sub-chassis draaitafel op de Duitse markt en is perfect voor ambitieuze vinyl-luisteraars. We combineerden klassieke functies met innovatieve technologie en een uniek ontwerp om een…

  € 2.750,00
 • Perpetuum Ebner PE2525 MKII
  Perpetuum Ebner PE2525 MKII

  De PE 2525 is een combinatie van de sub-chassis draaitafel PE 1010 en het topmodel PE 4040. Het biedt een uitstekende productie en geluidskwaliteit tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

  Specifications∙ Manually…

  € 3.500,00
 • Perpetuum Ebner PE4040 MKII
  Perpetuum Ebner PE4040 MKII

  De PE 4040 is het topproduct van Perpetuum Ebner!
  De technische relatie met de legendarische PE-modellen is onmiskenbaar. Technisch innovatief, opwindend design, voldoet aan de hoogste tonale eisen met behulp van de hoogste…

  € 4.750,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel