Alle Stirling Broadcast BBC monitors zijn er!

Artikel 12 van 15

Nieuws 13 feb 2014 ---

De LS3/6 is een 3 weg full range studio monitor welke door Derek Hughes en de BBC is ontwikkeld. De productie vindt plaats door Stirling Broadcast onder licentie van de British Broadcast Corporation.

Het thin wall principe met een sterke demping aan de binnenzijde van de kast zorgt voor een lage kleuring in het middengebied. Dit is een van de redenen dat deze luidspreker zo neutraal en open klinkt. Dit principe wordt ook toegepast in de studio monitors van het vroegere Rogers en in veel modellen van Harbeth en Spendor. 

De bouw kwaliteit is fantastisch, echt Engels vakwerk. Daarom geeft Stirling Broadcast een garantie van vijf jaar!

We hebben alle Stirling Broadcast modellen staan, ze doen het heerlijk! Kom maar 'ns luisteren...

Beschikbare modellen en prijzen:

LS3/5A vanaf 1495 euro per paar

SB88  vanaf 3400 euro per paar

LS3/6A (afgebeeld) vanaf 4100 per paar

Voor elk model zijn speciale stands beschikbaar van Something Solid. Alle modellen zijn leverbaar in diverse  fraaie houtsoorten zoals Black Ash, Cherry, Walnut, Zebrano, Ebony, Rosewood, Wild Oak en English Oak.  Sommige soorten hebben 'n meerprijs.

Conclusie Stereophile op 1 maart 2014: Can very accurate, very neutral, very professional be very fun? Yes—and here's your proof. Heartily recommended. Zie deze link: http://www.stereophile.com/content/stirling-broadcast-bbc-ls36-loudspeaker

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel