Home-Cinema met de nieuwe Sonos PLAYBAR

Artikel 45 van 52

Nieuws 13 feb 2013 ---

Met de Playbar maakt Sonos haar entree in de home cinemawereld.  Want het apparaat is niet alleen geschikt om muziek weer te geven maar kan ook gekoppeld worden aan je televisie waardoor een echt home cinemasysteem ontstaat. De speakerbar zorgt voor een ‘verbluffend Hi-Fi-geluid van je televisie’. 

De Playbar kan gecombineerd worden met een paar Play:3-spelers en deze gebruiken als draadloze surroundspeakers. Ook de vorig jaar geïntroduceerde Sonos Sub kan gecombineerd worden waarmee je een draadloos 5.1 systeem creëert. De Playbar heeft een strak ontwerp meegekregen, de buitenkant is een combinatie van zwart speakerstof en aluminium. De Playbar kun je zowel op een kast plaatsen voor je televisie of via een muurbeugel onder een televisie hangen. De ingebouwde sensoren zorgen er voor dat de weergave van de Playbar automatisch wordt aangepast.

De Playbar heeft een optische digitale ingang voor koppeling aan je televisie en uiteraard is er een draadloos netwerk ingebouwd om verbinding te maken met andere Sonos-apparaten.

De Sonos Playbar is nu leverbaar voor de prijs van 699 euro.  Bij ons steeds op voorraad.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel