Stirling Broadcast BBC LS3/5a v2 is geweldig!

Artikel 15 van 15

Nieuws 15 juni 2013 ---

Vandaag arriveerde er een stapel dozen uit Engeland. Ik kon haast niet wachten met uitpakken maar de winkel stond -gelukkig- vol met klanten en die gaan voor! Na sluitingstijd gelijk uitgepakt en aangesloten. Binnen 10 minuten zat ik al op de bank te luisteren en er verscheen een grote lach op m'n gezicht.

Het gaat om de Stirling BBC LS3/5a (v2) van Stirling Broadcast uit Engeland. De luidsprekers zijn exact gemaakt naar de voorbeelden uit de eerste serie van deze door de BBC ontworpen legendarische luidsprekers, en wel serienummer 0001 en 0002. Stirling Broadcast heeft nu een licentie overeenkomst met de BBC en mag de luidsprekers fabriceren, met gebruik van de originele type aanduiding.

De muzikaliteit van deze kleine monitors (afm 30x19x17cm) is geweldig, en wat een ruimtelijke afbeelding... Ik zit nog steeds -uren later- met die lach op m'n gezicht!

De Stirling Acoustics BBC LS3/5a is leverbaar in diverse houtsoorten en kost vanaf 1595 euro per paar, dat is niet veel voor zoveel plezier!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel