Vienna Acoustics Mozart Grand Symphony Edition

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 4.500,00 (inclusief btw)

Het is bijna onmogelijk om de impact die Wolfgang Amadeus Mozart heeft op de identiteit van ons thuisbasis, Wenen, tot volledige uiting te brengen
Dit belang is voor Vienna Acoustics de reden dat deze luidspreker, nu in zijn derde generatie, de naam draagt van deze meest beroemde muzikale vernieuwer.

Met volledige inachtneming van het belang dat Mozart vertegenwoordigt, hebben we de Mozart Grand herschapen met verfijningen van vrijwel alle kritische componenten. Een ding zullen we nooit veranderen, namenlijk de bouwwijze en kwaliteit. Al meer dan twintig jaar wordt elke luidspreker die we creëren met de hand vervaardigd in Wenen, Oostenrijk met alleen de beste componenten en vakkundig gemaakt, in op maat gemaakt kasten.

Te beginnen met onze jarenlange overtuiging dat het fundament van een goed luidsprekerontwerp gevonden moet worden in de kwaliteit van haar drivers, hebben we intensief gewerkt aan het opbouwen van luidsperkerunits met een nog nauwkeurige tolerantie. Het is met deze constante verbetering van de productie van onze driver-units en het testen mogelijk geworden om verbeteringen aan te brengen aan de Mozart Grand.
 In aanvulling op deze moeilijke verbeteringen in de productie van de luidsprekerunits, hebben we de tweede woofer vervangen door onze gepatenteerde Spider-Cone ™ woofer.

Zoals met al onze modellen, hebben we besloten om verder onderzoek te verrichten naar mogelijkheden tot verbetering van het scheidingsfiler. De uiteindelijke sonische verbeteringen als gevolg van deze collectieve veranderingen, zijn meer dan duidelijkheid, de snelheid en het grotere bass-bereik, zonder het opgeven van de beroemde muzikale kwaliteit en ritme, dat inherent is aan al onze ontwerpen.

De uiteindelijke beloning voor deze moeizame inspanning wordt hier gepresenteerd in onze Mozart Grand Symphony Edition, mooi afgewerkt met geselecteerd houtfineer, evenals met echt pianolak.

Specificatiies
Impedance 4 Ohms
Frequency response 30Hz – 22kHz
Sensitivity 90 dB
Recommended Amplifier 30 – 200 Watts
Tweeter 1.1” Hand Coated VA Silk Dome
Mid-Woofers (1) 6” X3P, (2) 6” Spider-Cone™ X3P
Bass Function
Impulse Optimizing QB 3 (Quasi-Butterworth)
Bass System Bass Reflex
Crossover System Two and a Half Way
Crossover Components MKP Capacitor 1% Tolerance
Coils 0.7% tol., Air Coils
Metal Film Resistors 1% Inductance Free
Weight per Pair 116lbs/52.6kg
Dimensions (W x H x D) inches 8.5” x 38.25” 13.5”
mm 216mm x 972mm x 343mm

adresgegevens rik stoet audio

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2022 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel