Vienna Acoustics Liszt

Vorige Artikel 4 van 4
€ 15.000,00 (inclusief btw)

Als misschien wel de meest technisch geavanceerde pianist van zijn tijd, werd Franz Liszt geroemd om zijn verbluffende improvisaties en innoverende nieuwe vormen van muziek.
Het vlaggenschip van de Vienna Acoustics 'Imperial Series, de LISZT, is een ingenieus drie-weg luidsprekersysteem, waarin de geheel nieuwe versie van de gepatenteerde Flat-Spider-Cone ™ drivertechnologie in is verwerkt. Deze techniek is ontwikkeld voor de exclusieve Klimt Series ™. De driver zit in een aparte geventileerde behuizing, ondersteund door een verfijnd bascabinet met drie van onze gepatenteerde Spider-Cone woofers.

Het hart van de LISZT is de nieuwe 15 cm Flat-Spider-Cone driver; het resultaat van een intensief ontwikkelingsproject, waarmee we in de loop der jaren ons gepatenteerd systeem door verder hebben weten te verbeteren. HIierdoor is het perfecte huwelijk onstaan van een verbazingwekkende nieuwe midrange met een even opmerkelijke tweeter, die ontwikkeld zijn door Vienna Acoustics en vakkundig geproduceerd door ScanSpeak.
Het midrange gedeelte van het systeem maakt gebruik van een vlakke driver met behulp van onze eigen zelf-dempend X3P polymeer materiaal, versterkt door de introductie van glasvezels, die verder een nog grotere structurele stijfheid  krijgen van de twaalf grote 16mm "Spider" ribben. Het resultaat van deze gepantenteerde technologie is niet alleen een ongeëvenaarde stijfheid, maar ook uitzonderlijk lage massa, waardoor er een ultrasnelle transient response en hoge resolutie ontstaat. 
Geïnstalleerd in een perfect uitgelijnde positie in het midden van de midrange driver wordt de nieuwe, door Vienna Acoustics ontworpen, met de hand beklede zijden dometweeter, aangedreven door een neodymium magneet. Met meer dan twee jaar van ontwikkeling, geldt deze nieuwe tweeter als een van onze beste drivers tot nu toe.
 

adresgegevens rik stoet audio

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2022 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel