Essential Audio Tools Noise Eater

Vorige Artikel 4 van 14 Volgende
€ 175,00 (inclusief btw)

Storingen ontstaan ​​meestal op het netwerk bij het in- of uitschakelen van een apparaat, maar de storingen kunnen ook veroorzaakt worden door de industrie in de buurt of de liften in het gebouw. Ook computers, koelkasten, wasmachines, drogers, boormachines en vele andere op het stroomnet aangesloten apparaten kunnen storingen veroorzaken.

Lage vervorming op uw netspanning is moeilijk op te sporen, je hebt de hulp van speciale meetapparatuur nodig. Het effect van de verstoring is echter duidelijk hoorbaar. Je hebt een specialaal filter nodig om uw stroomnet schoon te maken, zonder vertraging van de stroomdoorvoer.

De Noise Eater is een parallel filter, dit betekent dat de netstroom die uw audio-apparatuur voedt, niet zal stromen door de componenten van het filter. In feite is het filter er alleen om de netspanning te bewaken  en de vervormingsignalen te elimineren. 

De Noise Eater-schakeling is uitgebreid getest, het klankkarakter van de muziek blijft intact! Het circuit zelf is ingegoten in hars, om te trillingen te voorkomen. Zelfs de behuizing van de Noise Eater is een massief stuk POM-C materiaal, in vorm gebracht door een CNC draaibank.
Dus de Noise Eater IS niet alleen een geweldig filter ... .. het heeft ook de looks van een groots filter!

Specificaties:

Protecting Phase-Neutral
Maximum voltage: 250 Volt
Maximum peak voltage: 2500 Volt
Maximum peak current: 4500 Ampere
Maximum peak energy: 65 Joule
Response time: <25 nanoseconds
Filters frequencies above audio spectrum

Dimensions: 39.5mm diameter x 129mm (without pins)
Weight: 135 gram 

adresgegevens rik stoet audio

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2022 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel