Essential Audio Tools Mains Multiplier 8

Vorige Artikel 7 van 14 Volgende
€ 779,00 (inclusief btw)

De Mains Multiplier 8 is geen gewone stekkerdoos, meer een kunstwerk gemaakt op een CNC machine, die deze vorm uit één stuk synthetisch kunststof. Ja ... synthetisch! De resultaten spreken voor zich, zowel optisch als elektrisch.

Het type van de acht sockets is gekozen vanwege de hoge contactdruk, dat is duidelijk wanneer de je een netsteker in een stopcontact steekt, of er weer uittrekt. Meer contactdruk en een optimaal contactoppervlak zorgen voor een lagere weerstandswaarde, wat zeer belangrijk is voor een goede energieverdeling.

De bedrading van fase, nul en aarde zijn verbonden door een sterprincipe. Elke uitgang heeft zijn eigen bedrading naar de voedingskabel. Pieken in de netspanning of stoorsignalen die op de aardecontacten van één socket verschijnen, zullen nu minder effect hebben op de andere aansluitingen.

Net achter de IEC ingangsconnector is een Pulse Protector geïntegreerd. Dit voorkomt dat pieken en impulsen uw apparatuur bereiken. Voor meer informatie, lees over de Pulse Protector elders op deze site. Twee uitgangen zijn voorzien van interne hoogfrequentfilters, die bijdragen aan een natuurlijk geluid en gedetailleerd beeld.
De Mains Multiplier 8 heeft een zeer slimme manier om aan te geven dat hij goed is aangesloten op het stroomnet. Twee LED's geven aan als fase van de netvoeding correct is aangesloten, als de aarde aanwezig is en als de Mains Multiplier 8 een ingangsspanning is heeft.

Als de Mains Multiplier 8 op de juiste manier is aangesloten , zal je twee groene lichten zien. Als een licht uit is of een licht rood is, is er iets mis met uw verbinding. Neem een ​​kijkje op het cijfer voor een uitleg van de verschillende indicaties.

Specificaties:
Protecting Phase-Neutral, Phase-Earth and Neutral-Earth
Maximum voltage: 250 Volt
Maximum peak voltage: 2500 Volt
Maximum peak current: 4500 Ampere
Maximum peak energy: 3x65 Joule
Response time: <25 nanoseconds
Maximum continuous current per socket: 10 Ampere
Maximum total current: 10 Ampere 

Dimensions: 298(l) x 135(w) x 72(h) in mm
Weight: 1.8kg

adresgegevens rik stoet audio

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2022 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel