Essential Audio Tools Mains Multiplier 5

Vorige Artikel 9 van 14 Volgende
€ 449,00 (inclusief btw)

De Mains Multiplier 5 is geen gewone stekkerdoos, meer een kunstwerk, gemaakt op een CNC machine die deze vorm uit één synthetisch stuk kunststof vormt. Ja ... synthetisch! De resultaten spreken voor zich, zowel optisch als elektrisch.

Er is voor deze 5 contactdozen gekozen vanwege de hoge contactdruk, dat is duidelijk te merken met het insteken of uittrekken van de netsteker uit een stopcontact. Meer contactdruk en een optimaal contactoppervlak zorgen voor een lagere weerstandswaarde, wat zeer belangrijk is voor een goede energieverdeling.
De bedrading van fase, nul en aarde zijn verbonden volgens het sterprincipe. Elke uitgang heeft zijn eigen bedrading naar de voedingskabel. Pieken in de stroom of stoorsignalen die op de aardecontacten van één socket verschijnen, zullen nu minder effect op de andere aansluitingen hebben.

Net achter de IEC ingangsconnector is een Pulse Protector is geïntegreerd. Dit voorkomt dat pieken en impulsen uw apparatuur bereiken. Voor meer informatie, lees over de Pulse Protector elders op deze site. 

Twee uitgangen zijn voorzien van interne hoogfrequent filters, die bijdragen aan een natuurlijk geluid en gedetailleerd beeld.

Specificaties:
Protecting Phase-Neutral, Phase-Earth and Neutral-Earth
Maximum voltage: 250 Volt
Maximum peak voltage: 2500 Volt
Maximum peak current: 4500 Ampere
Maximum peak energy: 3x65 Joule
Response time: <25 nanoseconds
Maximum continuous current per socket: 10 Ampere
Maximum total current: 10 Ampere 

Dimensions: 350(l) x 70(w) x 59.5(h) in mm
Weight: 1.1kg

adresgegevens rik stoet audio

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2022 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel