Graham Slee Era Gold V MM phonotrap

Vorige Artikel 4 van 7 Volgende
€ 499,00 (inclusief btw)

De Graham Slee Era Gold V phono-voorversterker is anders dan alle andere phonoversterkers. Het heeft een geheel eigen filosofie en concentreert zich op zijn unieke en enige kritische missie - die van het reproduceren van muziek zoals muziek bedoelt is.
Het resultaat is wat wij een phonoversterker voor de muziekliefhebber noemen. Michael Fremer in Stereophile noemt het een 'wonderbaarlijke phonoversterker "die het vermogen heeft een geluidssysteem dramatisch te veranderen tot een volledig nieuwe systeemgeluidskwaliteit en maakt dat muziek meer realistisch en levensecht klinkt!

Zoals met veel hoogwaardige producten, zullen de resultaten die de Era Gold geeft, alleen met een goede bron gehaald worden, maar met een goede draaitafel-arm-element combinatie, hoor je waartoe hij werkelijk in staat is. Eindelijk, een groot deel van de korreligheid dat te wijten is aan het vinyl ,wordt ingeruild voor echte muziek. Blaasinstrumenten, met hun complexe harmonische structuur, verschijnen zoals het hoort, in plaats van de gebruikelijke vervorming die je krijgt met een tragere voorversterker.

Zoals meestal het geval is,  is het de aandacht voor de kleinste details, die het grootste verschil maakt, hoe het werkelijk moet klinken. Met de Era Gold, zijn deze kleine details gereproduceerd met een dergelijke finesse, zodat de muziek tot leven wordt gebracht.  Niet alleen met moderne hoge kwaliteitspersingen of direct gesneden vinyl, maar ook gebruikt vinyl , tot en met de geboorte van RIAA stereo-opnamen.

Hoe dit wordt bereikt is gebaseerd op Graham Slee's fase-integriteit, die alleen kan worden gerealiseerd door snelle elektronica.. Iedere natuurlijke klank heeft zijn harmonischen. Deze harmonischen dragen de informatie die ons gehoor moet onderscheiden, stemmen, de bijzondere wijze waarop zij worden afgespeeld of gezongen. Ze dragen ook de micro-informatie over de opnamelocatie, de plaatsing van de microfoon, de reverb - natuurlijke of synthetische - klanken en energieën die deel uitmaken van het decor van de opname.

De beste voeding voor de Era Gold V is de PSU1. Het maakt gebruik van afvlakcondensators met een zeer lage impedantie, parallel geschakelt voor een nog lagere impedantie, voor de spanningsregelaar, die zelf een zeer lage impedantie heeft. Zijn 12 watt piek vermogen is veel groter dan de kracht die de Era Gold werkelijk nodig heeft.

Bovendien wordt de spanning voor een tweede keer in phonovoorversterker zelf gestabiliseert, waardoor er een zeer schone stroomtoevoer aan de versterkers wordt aangeboden. Het wordt verder verbeterd door een aantal tantaalcondensatoren. Het is echter Graham Slee's aandacht aan het signaalaarde die de grootste impact maakt.

De snelle circuits van de solid state Era Gold plaatst hem op gelijke voet met vele een buizen-phonoversterker.

Specificaties:
Phono connectors: Heavy Gold Plated
Input sensitivity: 2mV - 9mV
Gain: 42dB
Input impedance: 47k and 100pFOutput: 240mV - 1.08V
Headroom: 26dB ref 2mV input
Output noise: 'A' wtd. -75dB
Distortion: less than 0.02%
Frequency response: 10Hz - 2.7MHz
Reproduction curve: RIAA with 50kHz EQ
Dimensions (HWD): 2"x7"x4.5"

adresgegevens rik stoet audio

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2021 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel