Rega Neo TTPSU mkII

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 370,00 (inclusief btw)

De Neo PSU mkII is een geavanceerde draaitafelvoeding, dat een door de gebruiker regelbare fijne snelheidsafstelling, een geavanceerd antivibratiemotorcircuit en het gemak van elektronische snelheidsverandering biedt. De Neo vormt een welkome aanvulling op elke compatibele Rega-draaitafel, door het motorgeluid te verminderen en de stabiliteit van de snelheid en de nauwkeurigheid van de rotatiesnelheid te verbeteren. Klankmatig is het een flinke opwaardering van je draaitafel.

Met behulp van dezelfde DSP-generator (digitale signaalverwerking) die gebruikt wordt in de RP10, is de Neo gebouwd rond een kristal met een zeer hoge stabiliteit. De Neo beschikt over een geavanceerd antivibratiecircuit, een fijne motortoerentalregeling en het gemak van elektronische snelheidsverandering. De DSP-generator verdeelt het nauwkeurige signaal van het kristal naar de exacte frequentie die nodig is om de platter op de geselecteerde snelheid te laten draaien en produceert een bijna perfecte sinusvormige golfvorm, om de 24v-motor aan te drijven.

De Neo PSU is compatibel met de volgende Rega-draaitafelmodellen:

P3-24 / RP3 / Planar 3 2016 / RP6 / P5 / P7 / RP40/ RP8. Of elke oudere Rega-draaitafel die later uitgerust is met de 24v motor-upgradekit.

adresgegevens rik stoet audio

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2022 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel