Bluesound VAULT 2i 2TB

Artikel 1 van 1
€ 1.499,00 (inclusief btw)

In de snel groeiende wereld van streaming audio heeft het Bluesound-systeem inmiddels een eigen plaats veroverd. Bluesound wordt ontwikkeld door de mensen achter NAD en maakt dus ook gebruik van diverse NAD-technologieën, die zich in de praktijk hebben bewezen. De hoogstaande weergavekwaliteit, de grote flexibiliteit en de gemakkelijke bediening zijn kenmerkend voor Bluesound.

De “Generatie 2” is volledig opnieuw ontworpen, waarbij heel goed is geluisterd naar de wensen van de consument. Dat is onmiddellijk te zien aan de nieuwe vormgeving, de hoogwaardige uitstraling en de grotere hoeveelheid aansluitmogelijkheden. Maar ook inwendig veranderde er veel: een krachtiger processor, een krachtige USB-poort waar u nu een USB-harddisk op kunt aansluiten, een Ethernet-aansluiting met Gigabit-snelheid, enzovoort.

Bluesound speelt alle PCM-formaten af t/m 24bit/192kHz. Uiteraard kunt u ook naar internetradio luisteren. En Bluesound ondersteunt een enorme hoeveelheid internet-muziekdiensten, waaronder Spotify, Tidal en Qobuz. En de lijst groeit! Dankzij het krachtige software-platform is Bluesound toekomstbestendig: nieuwe diensten of nieuwe mogelijkheden kunnen via software-updates worden toegevoegd.

De VAULT 2 is een uniek apparaat. Als u een compleet Bluesound-systeem opzet, is de Vault 2 het hart van dat systeem. Net als de Node 2 heeft ook de Vault 2 een complete muziekspeler met digitaal/analoog-converter aan boord, maar de Vault 2 beschikt tevens over een loopwerk om uw CD-collectie te rippen, alsmede een ultra-stille 2TB harddisk om al uw muziek op te slaan. En via de twee USB-aansluitingen aan de achterzijde kunt u nog twee USB-harddisks of USB-sticks aansluiten. Dat geeft een bijna onbegrensde afspeel- en opslagmogelijkheid!

U kunt uw CD’s naar keuze rippen in het audiofiele WAV-formaat, in FLAC (het meest gebruikte formaat) en zelfs in MP3 (maar wie kiest er nu voor kwaliteitsverlies?). Een combinatie is ook mogelijk. Ook kunt u muziek kopen en downloaden van online muziekdiensten (HDTracks.com, highresaudio.com, enzovoort) zonder tussenkomst van een computer! En dat maakt de Vault 2 absoluut uniek.

Via de RJ45 Gigabit-Ethernet-aansluiting kan de Vault 2 worden aangesloten op uw netwerk. WiFi is niet mogelijk. De Vault 2 kan op uw audioset worden aangesloten door middel van de stereo RCA-aansluitingen of een digitale aansluiting (coaxiaal of optisch). En hij heeft een subwoofer-aansluiting. Verder zijn er zoals gezegd twee USB-poorten aanwezig voor USB-sticks of externe USB- harddisks met muziek. Nieuw is, dat de Vault 2 een eigen hoofdtelefoon-aansluiting heeft. Ook is er een gecombineerde 3,5mm analoge/optische (digitale) ingang aanwezig om een extra bron aan te sluiten. En om het helemaal af te maken, beschikt de Vault 2 ook over Bluetooth 4.0 met aptX. Mogelijkheden genoeg!

Voor de bediening van het Bluesound-systeem is een uitstekend werkende app beschikbaar voor Android en iOS. Ook is er een luxe touch-screen aanwezig op de bovenzijde van het apparaat, waarmee u de basisfuncties kunt bedienen. En heel bijzonder is de sensor voor een infrarode afstandsbediening. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld de afstandsbediening van uw TV gebruiken. De Vault 2 kan leren, welke toetsen bij welke commando’s horen. Ook deze unieke functie maakt, dat de Vault 2 bijzonder gemakkelijk in uw bestaande systeem kan worden geïntegreerd.

Specificaties:
Supported File Formats :MP3, AAC, WMA, OGG, WMA-L, ALAC, OPUS
             Hi-Res formats - FLAC, MQA, WAV, AIFF
Storage : 2TB internal ultra-quiet hard-drive with low power consumption
CD Slot-loading mechanism for ripping standard audio CD
Native Sampling Rates : 32 - 192 kHz
Bit Depths : 16, 24
Performance : THD+N - 110dBA
                       Distortion - 0.005%
Free Internet Radio : TuneIn Radio, iHeartRadio, Calm Radio, Radio Paradise
Supported Cloud Services : Amazon Music, WiMP, Slacker Radio, Qobuz, HighResAudio, JUKE, Deezer, Murfie, HDTracks, Spotify, TIDAL, Napster, KKBox.
1 x USB Type-A (Fat32 or NTSF formatted) port for connection to USB memory sticks and supported peripherals
Audio In : Combo - TOSLINK / 3.5mm
Audio Out : Analog RCA Stereo with FIXED option
                  Coaxial RCA
                  TOSLINK digital optical
                  Headphone 3.5mm Stereo
                  Subwoofer RCA
                  12 Volt trigger outadresgegevens rik stoet audio

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2022 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel