Audion Stirling EL34 PCB

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 1.849,00 (inclusief btw)

De Audion Sterling stereo is gebouwd op een hoogwaardige substraat-pcb (printplaat). Deze op pentode gebaseerde EL34-stereoversterker gebruikt een kleine hoeveelheid feedback in het ontwerp. Het chassis is van zwart gepoedercoat aluminium, net als de transformatorkap. De bovenplaat en badge zijn van hoogglans roestvrij staal.

De Sterling is een zeer ondergewaardeerde eindversterker, die direct uit de doos muzikaal is. De Mk1-versie is ingesteld op een lage prijs om mensen binnen te krijgen, het is bedoeld voor mensen die een buizenversterker willen proberen, maar met een krap budget. Qua geluid voldoet het echter aan alle eisen en klinkt het veel beter dan de prijs doet vermoeden.

Met een volumeregeling aan de voorkant en stereo-ingangen aan de achterkant betekent dat een voorversterker bij dit apparaat niet nodig is. De versterker heeft een auto-bias, zodat bijna elke EL34 in te zetten is. (het apparaat wordt geleverd met Electro Harmonix-buizen)
De Sterling is een goede klasse A eindversterker met printplaat op instapniveau voor een zeer scherpe prijs. Geïntegreerde optie (5 stereo-ingangen zijn beschikbaar
Handgebouwde kwaliteit

De Sterling is gebouwd met componenten afkomstig uit Europa en de VS. Waar mogelijk vermijden we het gebruik van Chinese componenten. Onze uitgangstransformatoren worden in eigen huis gewikkeld volgens onze strenge normen en veel van de componenten worden door ons of speciaal voor ons gemaakt. We gebruiken Electro Harmonix EL34 en Russian New old stock 6H1N als driver en NOS Jan Philips 5687 buizen.

Specificaties:
Power                       : 2 x 12 Watts Class A  into 8 Ohms
Sensitivity                 : Variable >200mV Full output
Consumption            : 130 Watts
Frequency Response : 14 to >34KHz ±1 db
Noise:                        : < (CCIR) – 85 db
Weight                       : 11Kg

adresgegevens rik stoet audio

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2022 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel