Moon 310LP

Vorige Artikel 2 van 2
€ 2.190,00 (inclusief btw)

De beste middengeprijsde phono-voorversterker is zojuist nog beter geworden. De MOON Neo 310LP tilt de prestaties van zijn veelgeprezen voorganger naar een hoger niveau.

Het verbeteren van reeds uitstekende prestaties is geen gemakkelijke taak. Als een audiocomponent zo goed werkt, waarom zou u deze dan veranderen? Dankzij verschillende opkomende technologieën kwamen er verschillende ontwerpverbeteringen beschikbaar, waardoor een kans ontstond om het geluid van de originele 310LP te upgraden en de ruisvloer van de ingebouwde voeding te verminderen. Hierdoor is er minder behoefte aan een externe stroomvoorziening.

Het resultaat is een nog stillere phono-voorversterker, wat betekent dat je een zwartere achtergrond en een nog levensechtere muzikale weergave ervaart. Combineer dit met alle MOON-kenmerken: zuivere, krachtige, snelle uitgebreide bassen, een open middenbereik en luchtige uitgebreide hoge frequenties, de prestaties van deze phono-voorversterker heeft zojuist een grote sprong voorwaarts gemaakt. Om deze belangrijke verbeteringen te bevorderen, is de Neo 310LP gehuisvest in een zeer stijlvol chassis met halve breedte.

Binnen de grenzen van dit chassis zijn talloze aanpassingen voor de eindgebruiker voor weerstandsbelasting, capaciteitsbelasting en versterkingsniveau. Om nog een stap verder te gaan, kunt u zelfs kiezen uit twee verschillende egalisatiecurves; ofwel de RIAA-curve of de IEC-curve.

Verder zijn er gebalanceerde- en ongebaleerde uitgangen, waarmee u volledig kunt profiteren van de connectiviteit met een gebalanceerde voor- of geïntegreerde-versterker voor een aanzienlijke verbetering van de ruisvloer, dynamiek en transparantie in het middenbereik.


- Grote geïsoleerde voeding op een apart circuit met 2 fasen van spanningsregeling.
- Een extreem kort signaalpad voor een snellere transiënte respons.
- Single-ended RCA en gebalanceerde XLR-uitgangen.
- Voeding is voorzien van aangepaste MOON-elektrolytische condensatoren.
- 4-laags printplaten met puur koperen tracings voor een veel korter signaalpad; Dit resulteert in een grotere sonische nauwkeurigheid en een dramatisch verbeteerde  signaal-ruisverhouding.
- Stevige chassisconstructie om de effecten van externe trillingen te minimaliseren.
- Een symmetrisch circuitontwerp met nauwkeurige afstemming van de allerbeste elektronische componenten van hoge kwaliteit.
 

adresgegevens rik stoet audio

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2022 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel