Stax SRM-252s Driver Unit

Vorige Artikel 9 van 10 Volgende
€ 470,00 (inclusief btw)

De SRM-252S is een exclusieve versterker voor het aansturen van STAX hoofdtelefoons met een PRO-5-polige connector. De lijningang kan je direct aansluiten op de audio-uitgang van een cd-speler, draagbare audiospeler en PC.
De SRM-252S heeft een eenvoudig ontwerp, dat uitblinkt in geluidskwaliteit. De versterker maakt gebruik van zorgvuldig geselecteerde nieuwe hoogspanningstransistoren en geluidsarme FET's. De eindtrap met de emitter-volger configuratie versterkt de uitsturing en zorgt ook voor een "smooth" geluidskwaliteit.
Bovendien wordt er in klasse-A versterking geen koppelcondensatoren gebruikt, waardoor de fijnste nuances in de muziek worden weeergegeven.

Hoewel de SRM-252S klasse-A DC versterker in een compacte behuizing van CD-formaat zit, wordt de interne warmte effectief afgevoerd door het chassis van aluminiumgeëxtrudeerd materiaal, om de betrouwbaarheid gedurende een lange periode te verbeteren.

Ook is er een parallelle-uitgang toegevoegd, zodat je het bronsignaal kunt gebruiken en  een luidspreker simultaan kan worden gebruikt als het bronapparaat alleen een paar uitgangen heeft.

adresgegevens rik stoet audio

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2022 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel