Gold Note PH 5 Phono Versterker

Artikel 3 van 15
€ 890,00 (inclusief btw)

Gold Note PH 5 Phono Versterker

De phono-voorversterkers van Gold Note, die van hoge kwaliteit zijn, zijn nu verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs.

De PH-5 is de nieuwste aanwinst in het assortiment phono-stages van Gold Note, ontworpen om dezelfde hoge kwaliteit en uitstekende prestaties te leveren die de PH-10 en PH-1000 beroemd hebben gemaakt, maar dan met een betaalbare prijs en alle geavanceerde functies die onze producten onderscheiden.

Met een enkele RCA-ingang kan hij worden aangesloten op MM- of MC-cartridges en biedt hij een selectie van EQ-curves (RIAA, Decca London en American Columbia, met een verbeterde optie), evenals aanpassingen van de LOAD en GAIN om de hoogste flexibiliteit en veelzijdigheid te garanderen, waardoor hij perfect is voor elk soort analoog systeem.

Een digitale interface die de kwaliteiten van een analoog hart behoudt.

De Gold Note PH 5 is de eerste product dat is ontworpen met een touchscreen-interface: alle instellingen zijn gemakkelijk toegankelijk en veranderbaar dankzij het innovatieve en ongeëvenaarde gebruiksvriendelijke display, waarmee je in real-time alle opties kunt selecteren en beheren terwijl je naar muziek luistert.

De phono-stage is gebaseerd op een volledig nieuw ontwerp om alle elektronica op één bord te integreren.

De digitale interface wordt gecombineerd met een volledig analoge kern: het signaalpad loopt namelijk door discrete audio-grade componenten en afgesloten enkele schakelaars, en het is geoptimaliseerd om de afstand te verkorten en mogelijke interferentie te minimaliseren.

Elke instelling die via het touchscreen wordt geselecteerd, wordt toegepast op het audiosignaal door middel van het gebruik van relais. De PH-5 heeft een “analoge zuiverheid” die superieure audiokwaliteit levert en zelfs de fijnste details uit het vinyl kan halen.

Een aparte voedingsbron die speciaal is ontworpen voor de Gold Note PH 5

Belangrijk! De voeding is niet inbegrepen en is nog niet leverbaar.

Om de prestaties van de PH-5 te maximaliseren, heeft Gold Note ook de speciale externe superinductieve voeding ontwikkeld die de phono-stage in staat stelt om zijn volledige potentieel te bereiken, waardoor een nog hogere mate van muzikale realisme, betere dynamiek en grotere driedimensionaliteit van het geluid wordt bereikt.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel