Introductie van de compacte SONOS Play:1

Artikel 41 van 52

Nieuws 13 nov 2013 ---

De jongste telg van Sonos is zoals gezegd een compacte, draadloze speaker die in feite als instapmodel gezien kan worden; waar de Playbar het spectrum van Sonos aanvulde in de categorie home entertainment, lijkt de Play:1 als broertje van de bekende Play:3 en 5 bedoeld als oplossing voor startende Sonos-streamers – of natuurlijk voor bestaande gebruikers die met een kleiner model uit willen breiden naar een extra luisteromgeving.

"Nieuwe smart-processing-technologie haalt – met krachtige lage tonen en heldere midden- en hoge tonen – het maximale uit de Sonos-drivers", schrijft Sonos. "De midwoofer en tweeter zorgen voor een diep, vol en verrassend groots geluid." Daarnaast moet deze technologie geluidsvervorming minimaliseren, ook bij een hoger volume.

De Play:1 is -naast de volume regeling- ook voorzien van een knop waarmee je je muziek met één druk kunt afspelen en pauzeren. Door twee keer snel op diezelfde knop te drukken, spring je bovendien naar de volgende track. Een functie waar de Sonos-community naar eigen zeggen veelvuldig om heeft gevraagd.

De Sonos Play:1 kost €199,- euro. Tijdens de feestdagen leveren we 'm met een gratis Bridge ter waarde van 49 euro.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel