Uw oude DAB-radio is geld waard

Vorige Artikel 45 van 55 Volgende

Nieuws 5 nov 2013 ---

Op 14 Oktober is Nederlandse Publieke Omroep overgestapt van DAB (Digital Audio Broadcasting) naar DAB+. Omdat de draaggolf van de DAB niet meer wordt gemoduleerd, heeft dat voor veel luisteraars grote gevolgen: de trouwe radio hult zich in een volmaakte stilte..... 

Het oude DAB gebruikte verouderde MPEG-1 layer 2 codering, DAB+ maakt gebruik van moderne MPEG4 AAC+ codering,  waardoor op veel lagere bitrates al een goede geluidskwaliteit gehaald kan worden. Daarnaast is de foutcorrectie dankzij het gebruik van een ander algorithme  verbeterd, zodat ook bij mindere ontvangst een betere geluidskwaliteit gegarandeerd kan worden. Door de fors hogere efficiëntie van AAC+ kunnen aanzienlijk meer radiozenders gebruik maken van dezelfde frequentieruimte in vergelijking met de oude DAB-standaard.

Allemaal leuk en aardig zo'n modernisering, maar moet ik nu mijn oude DAB radio maar in de vuilnisbak gooien? Het antwoord is NEE, NIET DOEN! Tot en met 31 December 2013 krijgt u bij ons 25% korting op een nieuwe DAB+radio van Tivoli Audio als u uw oude radio inleverd. Beter voor het milieu en natuurlijk voor de portemonnee!

Tivoli heeft vier DAB+ modellen in het assortiment, de Albergo+, Model10+, PAL+ en het Music System+. 

adresgegevens rik stoet audio

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2022 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel