Kom de nieuwe Rega Planar 6 bewonderen.

Vorige Artikel 26 van 55 Volgende

Nieuws 23 nov 2017

De komst van een nieuwe Rega draaitafel wordt altijd behandeld als een evenement in de audio-wereld, en in het geval van de Planar 6 (P6) is de opwinding rondom zijn prestatie en het ontwerp zelden meer gerechtvaardigd. Met veel eigenschappen van Rega's vlaggenschip RP10 - waaronder de NEO Power Supply Unit, die elektronische snelheidsverandering biedt, geavanceerde anti-vibratie controle onder de draaittafel en door de gebruiker instelbare elektronische snelheidaanpassing.

Planar 6 is gespecialiseerd in het afspelen van vinyl met exorbitante nauwkeurigheid, fijne details, aandachtgrijpende dynamiek en Rega's beroemde realisme.
Ontworpen rond een kristal met hoge stabiliteit, verdeelt de DSP-generator van NEO PSU het nauwkeurige signaal van het kristal naar de exacte frequentie die nodig is om de platter op de juiste snelheid te laten draaien. Het produceert ook bijna perfecte sinusvormige golfvormen om de motor aan te sturen, waarbij uiteindelijk een 24V AC gebalanceerd signaal wordt verkregen met een verbazingwekkende minimale vervorming. En dat is gewoon de basis voor het ontluikende geluid van de Planar 6.

Dit handgemaakte analoge instrument is de eerste Rega draaitafel, dat is geconstrueerd met een ultra lichtgewicht Tan-Cast 8 polyurethaanschuimkern.
Gecreëerd voor de lucht- en ruimtevaartindustrie, wordt het materiaal vervolgens gebonden tussen een hoogdruklaminaat dat bekend staat om zijn dunne, maar stijve structuur. Een uit een stuk vervaardigde aluminium subplatter, NEO-voeding die handmatig wordt aangepast op vernieuwde 24v-motor en op maat gemaakte precisie-aandrijving die volledig compleet, is met een verbeterde witte aandrijsnaar.

Rega's voortreffelijke, handgemaakte RB330 precisie tonearm met dubbele brace technologie, draagt verder bij tot het weergeven van informatie uit de LP groeven.
De Planar 6 is ook voorzien van een transparante , zwevende-float-glasplaat, een messing lager met ultra lage wrijving, aluminium voeten en een stofkap.

adresgegevens rik stoet audio

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
┬ę 2015 - 2022 Rik Stoet Audio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel